Ghidul
a apărut!
Vezi unde îl găsești
dând scroll puțin mai jos
Generaţia Y (n.1978-1989)
la locul de muncă
Dă click aici
pentru a citi articolul
Km 0 în drumul
spre un job motivant
Dă click aici
pentru a citi articolul
Ce ai în comun
cu şeful tău?
Dă click aici
pentru a citi articolul
Resurse
Premium
Baza de date cu burse &joburi
în toată lumea

Language-Flag EN   

unnamed

Guidecademy a fost ales “cel mai antreprenorial proiect al anului” la gala organizata de Camera de Comert Franceza in Romania

Da click aici pentru mai multe informatii

Ce este guidecademy?

Companiile nu pot investi în angajați care pleacă în câteva luni la concurență sau în străinătate. Pe de altă parte, tinerii din generația Millennial (n.1978-1989) sunt extrem de mobili iar cei mai buni dintre ei știu că au multe oportunități profesionale, așa că migrează des dintr-un loc în altul pentru a testa aceste opțiuni și a vedea ce li se potrivește cel mai bine. Guidecademy vine în întâmpinarea acestor nevoi  și oferă servicii de training, coaching și consultanță companiilor care vor să recruteze și să fidelizeze cei mai potriviți angajați din generația Millennial. Afla mai multe aici. Pentru tinerii care vor să studieze și să lucreze în străinatate la vârf, Guidecademy a publicat un Ghid practic și oferă servicii de consiliere individuală. Mai multe aici.

 

Ce spun alţii

 • Iată o îndrumare de prima mână pe un subiect care frământă din ce în ce mai mulţi tineri. Doi cititori pe care am să-i îndrept spre experienţele şi gândurile Dianei sunt chiar băieţii mei, elevi de liceu.

  Cosmin Alexandru
  Partner Wanted Transformation Consultancy

  Iată o îndrumare de prima mână pe un subiect care frământă din ce în ce mai mulţi tineri. Doi cititori pe care am să-i îndrept spre experienţele şi gândurile Dianei sunt chiar băieţii mei, elevi de liceu.

 • Aceasta carte o transforma pe Diana Ursachi in cel mai bun prieten si sfetnic al celor care vor sa incerce marea cu degetul in strainatate.

  Sandra Pralong
  coordonator "De ce m-am intors in Romania", Polirom, 2010

  Aceasta carte o transforma pe Diana Ursachi in cel mai bun prieten si sfetnic al celor care vor sa incerce marea cu degetul in strainatate.

 • Mă bucur să regăsesc aici poveştile de succes ale foştilor studenţi ERASMUS. Sunt sigură că mulţi dintre aceştia privesc studiile în străinătate ca pe o etapă de maturizare necesară în parcursul academic.

  Laura A. Popa
  Ambasador Erasmus+ la Comisia Europeană şi Studentul Erasmus cu numărul 2 milioane

  Mă bucur să regăsesc aici poveştile de succes ale foştilor studenţi ERASMUS. Sunt sigură că mulţi dintre aceştia privesc studiile în străinătate ca pe o etapă de maturizare necesară în parcursul academic.

 • Ghidul aminteşte că experienţa în străinătate nu înseamnă doar migraţia creierelor ci şi posibila lor reîntoarcere, odată perfecţionate.

  Radu Magdin
  SmartLink Communications

  Ghidul aminteşte că experienţa în străinătate nu înseamnă doar migraţia creierelor ci şi posibila lor reîntoarcere, odată perfecţionate.

 • Un efort lăudabil pe care Liga Studenților Români din Străinătate îl susține cu toată deschiderea.

  LSRS
  Liga Studenților Români din Străinătate

  Un efort lăudabil pe care Liga Studenților Români din Străinătate îl susține cu toată deschiderea.

 • Ghidul trece cu mult peste aspectele practice ale deciziei de a pleca în afară, abordând cu sinceritate şi dimensiunea umană a acesteia.

  Ioana Dobre
  AIESEC Bucureşti

  Ghidul trece cu mult peste aspectele practice ale deciziei de a pleca în afară, abordând cu sinceritate şi dimensiunea umană a acesteia.

 • Acest ghid un îndrumar foarte util şi accesibil celor interesaţi să studieze sau să-şi clădească o carieră în străinătate.

  Radu Tătucu
  Co-Fondator şi Preşedinte GRASP

  Acest ghid un îndrumar foarte util şi accesibil celor interesaţi să studieze sau să-şi clădească o carieră în străinătate.

 • Încântarea mi-a crescut pe măsură ce am început să citesc, dându-mi seama că nu e o muncă strict cantitativă, ci mai ales calitativă.

  Iunia Paşca
  autor “"Prin lume, Spre mine. Un jurnal al devenirii"

  Încântarea mi-a crescut pe măsură ce am început să citesc, dându-mi seama că nu e o muncă strict cantitativă, ci mai ales calitativă.


Vezi aici testimonialele complete

Ultimele articole

De unde poți cumpăra ghidul?

Poţi găsi cartea în mai toate librăriile din ţară. Dacă citeşti în format electronic uită-te pe www.elefant.ro.
Du-te pe elefant.ro

*Tot de pe Elefant poţi comanda cartea şi în străinătate.

guidecademy