Poza-Despre-mine

pialphabetasigma

 

Eu sunt Diana Ursachi

Sunt de profesie jurnalist. Am peste 10 ani de experienţă profesională în comunicare şi strategie de afaceri (analiză, dezvoltare, implementare, evaluare). Am lucrat atât în mediul privat, cât şi în sectorul public şi non-profit, pentru organizaţii din Europa şi America de Nord. Între acestea se află Deloitte Consulting (Belgia), Guvernul Statului Oregon (SUA), Comisia Europeană (Belgia), Magyar Telekom (Ungaria) şi Fundaţia Soros (România).

În 2006 mi-am luat licenţa la Universitatea Bucureşti iar în acelaşi an am zbughit-o la Budapesta să fac un masterat în Politici Publice. Am beneficiat de bursele Soros, Fulbright, a Guvernului României şi a Asociaţiei Naţionale a Femeilor Manager din SUA (NAWMBA) pentru a-mi continua studiile în străinătate. În 2010 am absolvit Magna Cum Laudae programul de MBA al unei universităţi aflate pe locul 23 în lume – Willamette[1].

Sunt membră a Reţelei internaţionale de Absolvenţi Fulbright, precum şi a societăţilor onorifice Beta Gamma Sigma şi Pi Alpha Alpha, societăţi internaţionale care onorează absolvenţii de top din domeniul managementului.

Harta---sectiune-Despre-mine---white

guidecademy