• M-au inspirat alţii mai isteţi ca mine:) În ultimii ani am vorbit cu tineri care îşi doreau să studieze în străinătate dar nu aveau banii necesari pentru a se întreţine sau a-şi plăti taxele scolare. Cei care se puseseră pe căutat burse şi-au dat seama că procesul le mănâncă mult timp; şi-ar fi dorit să găsească informaţiile strânse la un loc în loc să tot piardă timpul căutând pe net. Pentru alţii problema nu era de bani sau timp – le era însă teamă de schimbare, de a ieşi din zona de confort.

  Mi-am dat seama că avusesem şi eu aceleaşi temeri când am plecat să locuiesc în străinătate. Am vrut aşadar să împărtăşesc tot ceea ce aflasem pentru a le uşura urcuşul;)

 • Vei găsi în curând pe Home harta librăriilor de unde o poţi cumpăra.

  Dacă vrei să participi la o lansare cu sesiune interactivă de întrebări & răspunsuri dedicate celor ce vor să studieze/lucreze în străinătate, roagă o librărie, bibliotecă, altă locaţie simpatică de la tine din localitate să ne contacteze la hello@guidecademy.com.

 • Da. Pentru asta trebuie să scrii direct editurii. Găseşti aici toate informaţiile necesare.

 • Da. Te vom anunţa în scurt timp de unde o poţi cumpăra.

 • Răsplăteşti astfel efortul colegilor care caută, sortează şi verifică validitatea informaţiilor pe care ţi le oferim. Dacă ai face-o de unul singur, ţi-ar lua câteva săptămâni bune.

 • Poţi face plata prin transfer bancar. Scrie-ne la hello@guidecademy.com pentru a afla datele contului. După transfer, vei primi acces la baza de date în max. 48 h (2 zile lucrătoare).  Accesul este valabil timp de un an de zile.

 • Scrie-mi la diana@guidecademy.com. Vom găsi împreună cea mai bună variantă pentru grup  (dată, conţinut). Cursurile au o structura pre-stabilită dar o putem personaliza în funcţie de nevoile grupului (de ex. accent pe crearea unui CV de success sau a unui dosar de aplicaţie la universitate; pe adaptarea la o nouă cultură dacă intenţionezi să pleci la studii/lucru în străinătate pe identificarea stilului de lucru în echipă al fiecărui participant etc.)

  Costul de participare al fiecărei persoane este mai mic decât al unei şedinţe de coaching individual.

 • Tarifele se negociază în funcţie de nevoile companiei şi de numărul de participanţi (în cazul sesiunilor de training).

Pentru orice alte întrebări, completează formularul de mai jos:

guidecademy