Diagnoză, consultanţă, training și teambuilding pentru companii:

4 din 10 români doresc să se stabilească în străinătate (IRES) iar 61% dintre studenții români aflați deja în străinătate nu vor să revină în România (Liga Studentilor Romani in Strainatate). Mai mult, o parte dintre tinerii angajați, bine pregătiți, migrează de la o companie la alta, iar banii investiți în recrutarea și formarea lor la job sunt o investiție pierdută. Natalitatea scazută îngrijorează toate țările din Europa iar începând cu 2030 se întrezarește o criza a forței de muncă din acest motiv.

Companiile din România vor avea din ce în ce mai multe dificultăți în a recruta și fideliza angajații potriviți în urmatorii ani cu atat mai mult cu cât, conform sondajelor Gallup, angajații din Europa Centrală și de Est sunt mai puțin satisfăcuți de locul de muncă decât cei din Europa de Vest; asta înseamnă aproximativ 9 din 10 angajați.

Guidecademy vine în întâmpinarea acestei nevoi și oferă servicii de training, coaching și consultanță companiilor care vor sa recruteze și să fidelizeze cei mai potriviți angajați din generația Millennial (n.1978-1989) dar nu numai. Am aplicat si rafinat aceste metode in cadrul unor organizatii din Belgia, SUA, Ungaria si Romania, precum Deloitte Consulting, NATO sau Magyar Telekom. Serviciile sunt personalizate in functie de nevoile fiecarei companii si pot include:

– Recrutarea, motivarea, responsabilizarea şi retenţia angajatior din Generaţia Y (n.1978-1989)

– Optimizarea relaţiilor profesionale (între generaţii)

– Identificarea profilului personal şi a rolului jucat în echipă

– Iniţierea schimbării în cadrul companiei

– Adaptarea la o nouă cultură

– Gândirea axată pe soluţii şi valorificarea inovaţiei în companie

– Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR) cu accent pe angajat

Cum putem lua legatura:

Pentru consultanta, training si coaching (individual sau de grup) ma puteti contacta la diana@guidecademy.com. Veti primi raspuns in cel mult 24h.

sau completand formularul:

guidecademy