Coaching si consiliere (individuala sau de grup) pentru:

 • Pregătirea unui dosar de candidatura excepţional

  pentru burse, studii, internship sau job (de ex. CV, scrisoare de motivatie, eseu, proiect de cercetare, portofoliu, mostra de scriitura, scrisoare de recomandare, ş.a.)

 • Branding personal şi profesional

  Poate include optimizarea profilului profesional online, consiliere pentru realizarea unui CV, portofoliu sau a unei scrisori de motivaţie de excepţie, identificarea profilului de lucru în echipă, ş.a.

 • Adaptarea la o nouă cultură

  Traiul într-o cultură diferită poate fi copleşitor. Pentru expaţii aflaţi în România sau pentru românii care vor să locuiască în străinătate Guidecademy oferă consiliere (workshop-uri) pentru a le uşura acomodarea.

 • Identificarea profilului de lucru în echipă (metodologie acreditată internaţional)

  Ştiai că fiecare dintre noi este înclinat natural spre un anumit rol (sau mai multe) în colectiv? Nu e vorba de a purta măşti sau de a–ţi schimba felul de-a fi ci de-a identifica ce ţi se potriveşte şi de-a folosi asta în favoarea ta când cauţi un loc de muncă. Dacă ştii în ce roluri poţi da cel mai ridicat randament la muncă vei fi mulţumit şi tu şi angajatorul.

 • Iniţierea schimbării în plan profesional

  Nu există evoluţie fără schimbare. Continuând să faci lucrurile la fel ca până acum, creşterea ta profesională & personală va fi zero. Asta în cazul în care nu intri în regres.

  Dacă situaţia actuală te mulţumeşte, nu ai nevoie de schimbare. Dacă vrei însă un anturaj sau un loc de muncă unde să îţi valorifici cât mai mult experienţa şi talentele, e nevoie să vezi lucrurile din altă perspectivă. Pentru asta te învăţăm cum să iei taurul de coarne.

  Când îţi cunoşti şi ai încredere în competenţele şi abilităţile tale e de 1,000 de ori mai uşor să-ţi găseşti job-ul, programul de studii sau anturajul potrivit. De ce? Pentru că ştii exact ce cauţi şi îţi foloseşti timpul cu folos. Aşa cum explică Pareto, 80% din rezultatele muncii vin că urmare a 20% din efortul depus. Aşa că te ajutăm să îţi investeşti energia în lucrurile care contează cu adevărat.

   

Păreri

Cum beneficiezi de ele?

Organizez periodic workshop-uri pe temele de mai sus (pentru grupuri). Pentru consiliere/coaching individual sau de grup in afara workshop-urilor te rog sa imi scrii la diana@guidecademy.com. Vei primi raspuns in cel mult 24h.

sau trimite mesaj prin formular:

guidecademy